eXtreme3 # JuSt PLaY HarD CS - Inregistreaza-te!
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

eXtreme3 # JuSt PLaY HarD CS - Inregistreaza-te!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

[*][Tutorial]Cum faci un tatuaj colorat[*]

In jos 
AutorMesaj
DracKulaS
Moderator
Moderator
DracKulaS

Numarul mesajelor : 19
<strong><FONT COLOR=#FF0000>WarN :
[*][Tutorial]Cum faci un tatuaj colorat[*] Left_bar_bleue50 / 10050 / 100[*][Tutorial]Cum faci un tatuaj colorat[*] Right_bar_bleue

<strong><font color=red>Respectarea Re : [*][Tutorial]Cum faci un tatuaj colorat[*] L8fcisik0xmwblot15i0
Data de inscriere : 24/05/2008

[*][Tutorial]Cum faci un tatuaj colorat[*] Empty
MesajSubiect: [*][Tutorial]Cum faci un tatuaj colorat[*]   [*][Tutorial]Cum faci un tatuaj colorat[*] Icon_minitimeSam Mai 24, 2008 10:41 am

Programul cu care se face un logo color se numeste decal converter. (mai este unul dar imi scapa numele acum , oricum decal converter este relativ usor de folosit ... eu cu el imi fac tatuajele)
Acum sa ve explic cum se face :

Intri in program, iti alegi o poza,ii pui marimile (care sunt in stanga ) de obicei 144 pe 80, apoi dai sus la Make decal si alegi desktop sau orice alt disk local (o sa iti apara un mesaj ii dai ok) apoi te duci in discul local in care ai instalat decal converterul si vezi ca ai un folder make decal intri in el si ar trebui sa fie un fisier cu numele pldecal.wad(sau fara .wad) ii dai cut sau copy si il pui in cstrike apoi il redenumesti tempdecal.wad(dca nu merge doar tempdecal) daca mai ai un fisier cu acest nume ii dai overwrite apoi te duci in conter strike( in discul local unde il ai instalat) si stergi floderul din valve cu numele logos si cel din cstrike tot cu acelasi nume (logos)
cam asta e tot

Sper sa reusiti,daca nu va iese postati aici ce nu iese cum ar trebui ...
Programul il puteti downloada dand un click : http://www.filefactory.com/file/a7646e !
Sus In jos

Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cum sa faci hub:->
» Cum sa faci un forum ?
» Cum sa-ti faci un radio
» Cum sa faci o pagina web
» Cum sa faci server de WOW

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum