eXtreme3 # JuSt PLaY HarD CS - Inregistreaza-te!
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

eXtreme3 # JuSt PLaY HarD CS - Inregistreaza-te!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Lineage interlude pe dex :)

In jos 
AutorMesaj
MD
V.I.P
V.I.P

Numarul mesajelor : 75
<strong><FONT COLOR=#FF0000>WarN :
Lineage interlude pe dex :) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Lineage interlude pe dex :) Right_bar_bleue

Data de inscriere : 31/05/2008

Lineage interlude pe dex :) Empty
MesajSubiect: Lineage interlude pe dex :)   Lineage interlude pe dex :) Icon_minitimeSam Mai 31, 2008 2:54 pm

Revin cu un joc care imi place ffff mult, Lineage Interlude pe DEX.

Pentru cei care nu stiu este un MPORG, se JOACA DOAR ONLINE, si ca server va recomand DEX sau WRATH amandoua sunt servere din Romania, DEX este de o perioada buna de timp inaintea serverului oficial Very Happy. GM sunt de treaba, in special Catalin care e head-ul Razz, aici nu veti gasi ca pe alte servere, ideme de cump cu bani reali, sau gm corupti.

DOWNLOAD GAME este jocul gata arhivat.

Pentru a putea juca:
1. instalati jocul (cred ca este deja instalat in link-ul pe care l-am pus)
2. trebuie sa intrati pe aici si va inregistrati; astfel puteti obtine un cont.
3. mergeti in fisierul system si stergeti tot, acolo dezarhiva-ti selectati unul dintre linkuri si il luati , (se pare ca linkul nu vrea sa mearga dupa ce intrati mergeti in sectiunea download) acolo sunt 3 linkuri de download (L2 DEX Updater IL v2.0.0.0;L2 DEX Updater v1.0.1.0 - Mirror 1;L2 DEX Updater v1.0.1.0 - Mirror 2), selectati un link care este o arhiva, aceasta arhiva o dezarhivati in fisierul system dupa ce ati sters tot si rulati lineage2dex, acesta isi face update-ul si in final va puteti juca Very Happy .
4. de fiecare data cand il deschideti o face-ti prin lineage2dex.

Pt cei care nu reusesc id meu este mariusd0707.

Lineage interlude pe dex :) Lineage2_01a
Sus In jos

Lineage interlude pe dex :)
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
eXtreme3 # JuSt PLaY HarD CS - Inregistreaza-te! :: -=Diverse=- :: Games-
Mergi direct la: