eXtreme3 # JuSt PLaY HarD CS - Inregistreaza-te!
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

eXtreme3 # JuSt PLaY HarD CS - Inregistreaza-te!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Cerere admin

In jos 
AutorMesaj
Micutu
Membru
Membru

Numarul mesajelor : 16777215
<strong><FONT COLOR=#FF0000>WarN :
Cerere admin Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Cerere admin Right_bar_bleue

Data de inscriere : 08/07/2008

Cerere admin Empty
MesajSubiect: Cerere admin   Cerere admin Icon_minitimeDum Iul 13, 2008 12:11 pm

Bunaziua scuze de deranj ..sunt sai eu un jucator de cs si joc de ceva timp pe acest servar si as dori si eu un admin daca se poate am reusit sa intru in top nu joc codat ma puteti verifica orcand nui nici o problema....experienta este ca am mai fost da sa destramat servarul asa ca daca se poate un admin acolo Very Happy pls ..ms mult pt timpu acordat..astept un raspuns nu >.??

Ip Dinamic
Am 24 ani daca nu ma credeti sunt in 84 calculati voi

PRO vezi ca nu ai respectat modelul -dami pm cu nick si pass

Ultima editare efectuata de catre Black*_*Shadow in Dum Iul 13, 2008 3:19 pm, editata de 4 ori (Motiv : numi plac codati si in caz de ceva sa il pot inlatura :D)
Sus In jos
Micutu
Membru
Membru

Numarul mesajelor : 16777215
<strong><FONT COLOR=#FF0000>WarN :
Cerere admin Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Cerere admin Right_bar_bleue

Data de inscriere : 08/07/2008

Cerere admin Empty
MesajSubiect: scuze   Cerere admin Icon_minitimeDum Iul 13, 2008 7:20 pm

scuzama da am avut probleme cu netu cred sau io stiu nu puteam deschide exemplul acela de cere deaia tot am dat si degeabanu puteam sa o vad daia tot am editato sa o fac cat mai bine
Sus In jos

Cerere admin
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» cerere admin
» cerere admin
» cerere admin
» Cerere admin
» Cerere admin

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
eXtreme3 # JuSt PLaY HarD CS - Inregistreaza-te! :: -=eXtreme3.SyTeS.NeT=- :: Cereri Admine-
Mergi direct la: