Subiect: In Legatura Cu Codatzii Sam Mai 03, 2008 2:01 pm
As vrea sa cer opinia celorlalti admini...voi knd vedeti un codat ii faceti poza shi apoi ban?Am incercat sa-i fac poza dar tot nu e concludenta + k se vede clar dak e sau nu insa pana il tragi in poza ia mult timp...
Black*_*Shadow WebMaster
Numarul mesajelor : 236 Varsta : 31 <strong><FONT COLOR=#FF0000>WarN : Data de inscriere : 20/03/2008
Subiect: Re: In Legatura Cu Codatzii Sam Mai 03, 2008 2:11 pm
Da ii faci poza... el nu stie daca nu ii zici si poate il prinzi cu coduri.. asa ca dai ban doar daca se vede codu .. dupa cum e speed sau trage chiar prin zid sau multe head... vedeti si voi!
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: In Legatura Cu Codatzii Sam Mai 03, 2008 3:17 pm
Black*_*Shadow a scris:
Da ii faci poza... el nu stie daca nu ii zici si poate il prinzi cu coduri.. asa ca dai ban doar daca se vede codu .. dupa cum e speed sau trage chiar prin zid sau multe head... vedeti si voi!
ok da de exemplu are wall shi e clar....numai nu poti sa-i faci poza kum se uita prin perete nu?atunci ii dau ban fara poza nu?k e clar
Edytza V.I.P
Numarul mesajelor : 76 <strong><FONT COLOR=#FF0000>WarN : <strong><font color=red>Respectarea Re : Data de inscriere : 01/05/2008
Subiect: Re: In Legatura Cu Codatzii Dum Mai 04, 2008 8:40 pm
daca da hs prin perete..sau il astepta stiind ca este acolo..crek tre sa-i dai ban
Punkcover Membru
Numarul mesajelor : 62 <strong><FONT COLOR=#FF0000>WarN : <strong><font color=red>Respectarea Re : Data de inscriere : 04/05/2008
Subiect: Re: In Legatura Cu Codatzii Dum Mai 11, 2008 12:42 pm
poza se face in orice situatie..cu cateva exceptii...dak se roteste in jurul propriei axe(aim)...se misca tinta haotic...speddu..si dak apar mesaje de genu BadBoyv1.03(cod pt wall)
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: In Legatura Cu Codatzii Mier Mai 14, 2008 1:28 pm
stati mah k eu am aflat cva ce crek voi stiati deja....Daca sa zicem unu...are wall da nu trage prin pereti numa se uita, mi-a zis un prieten k dak ii faci poza el knd tzio trimite se vede prin arma shi chestii....pana acma eu credeam k tre sa ii faci poza knd trage in perete sa se vada....hai ziceti k nu stiati pls:))))
crysty_cs Membru
Numarul mesajelor : 16 Varsta : 33 <strong><FONT COLOR=#FF0000>WarN : <strong><font color=red>Respectarea Re : Data de inscriere : 01/06/2008
Subiect: Re: In Legatura Cu Codatzii Dum Iun 01, 2008 7:14 pm
vreau admin ...
Black*_*Shadow WebMaster
Numarul mesajelor : 236 Varsta : 31 <strong><FONT COLOR=#FF0000>WarN : Data de inscriere : 20/03/2008
Subiect: Re: In Legatura Cu Codatzii Dum Iun 01, 2008 7:27 pm
ai grija unde postezi! vei fi banat daca nu respecti regulile!